Broeken voor mannen bij Marquant Groningen; Chino & shorts

Chino broeken en shorts zijn naast jeans veel gedragen broeken door mannen. Met zowel een pantalon als een Chino kun je op kantoor goed voor de dag komen. Marquant heeft alvast een mooie collectie voor je binnen gehaald. Weet je nog niet wat je wil? Lees dan hieronder een aantal leuke weetjes over de verschillende soorten broeken.

Chino broeken

Chino broeken bij Marquant Groningen “Uit China” is de letterlijke Spaanse vertaling van het woord Chino. De chinobroek bestaat al sinds de 19e eeuw en werd vooral gebruikt door het leger. De broek werd populair door de duurzame stof en de casual uitstraling. Over het algemeen werd een chino beschouwd als iets netter dan een jeans, maar niet zo formeel als een pantalon. Door de jaren heen hebben verschillende grote merken de broek in hun collectie opgenomen.

Bekijk hier de Chino broeken

Shorts en bermuda's

Shorts Selected Homme Groningen

Bermuda shorts werden gedragen door het Britse leger in tropische en woestijnklimaat.

Een short word zo genoemd omdat het de verkorte versie is van een broek. Tegenwoordig is deze in vel varianten en kleuren verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld de joggdenim short, cargoshort etc.

 

Marquant in Groningen heeft een ruime assortiment aan mannen broeken van onder andere Diesel en  Knowledge Cotton Apparel

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Chino's en Shorts bij Marquant
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy