Herenkleding in Groningen

Marquant: dé heren kledingwinkel van Groningen sinds 1975 

Goede kleding is de basis van jouw voorkomen. Marquant is in Groningen al jaar en dag een begrip op het gebied van herenkleding. In het speciaal jeans en casuals. Onze authentieke winkel is bevindt zich in het hartje centrum van Groningen. Je kunt ons vinden aan de Oude Boteringestraat 3 

Wij zijn specialist op het gebied van merkkleding en hebben dan ook vele grote merken zoals:

Daarnaast ​kun je bij Marquant ook terecht voor andere prachtige merken zoals:  Knowledge CottonChampion en Calvin Klein JeansBenieuwd naar onze andere toffe merken? Óf heb je behoefte aan stijl advies? Wij geven jouw graag adviezen zodat jij goed voor de dag kunt komen!

Herenkleding Groningen

Heren en Casuals

Herenkleding is in de loop der jaren steeds meer casual geworden. Waar vroeger vaak gekozen werd voor een pantalon, overhemd en nette schoenen, is het heel normaal om tegenwoordig lekker casual gekleed te gaan. Steeds vaker kiezen wij voor een jeans met daarbij een lekkere trui. maar waar komt dit eigenlijk vandaan? waarom hebben onze vaders en opa's nooit een jeans aan met zo’n lekkere sweater.

Een leuk weetje over de ontwikkeling van herenkleding:

De Tweede Wereldoorlog was een belangrijke ommekeer voor hoe wij tegenwoordig gekleed gaan. Toen de Amerikaanse soldaten terugkeerden van de strijd in Europa, bleven ze die lekker ruim zittende chino dragen in hun vrije tijd en daarop een T-shirt of sweater en die lekkere warme peacoat. Na de oorlog kwam er geleidelijk aan meer vrije tijd en door de opkomst van de filmindustrie gingen wij Europeanen ons spiegelen aan het kleedgedrag van de Amerikanen, we wilden allemaal de James Dean of Steve McQueen van de Lage landen zijn.

Herenkleding van Marquant in Groningen

Eigentijdse Herenkleding - Een lekkere jeans

Wat is er fijner dan een jeans die gelijk goed zit en aanvoelt. Het is als ware een feestje om het aan te trekken. Naar deze jeans zijn we allemaal op zoek. Houd je van een skinny? Of juist niet? In onze winkel hebben we een ruim assortiment jeans van skinny, slim, tapered, of regular fit. Bij Marquant vind je ongetwijfeld jeans die je niet meer uit wilt trekken. Bekijk hier onze collectie.

Onze winkel

Natuurlijk hebben wij niet alleen jeans in onze winkel. Een outfit is natuurlijk meer dan dat. Bij ons kun je terecht voor alle typen herenkleding:

Winkelen moet gewoon leuk zijn

Wij weten dat niet alle mannen winkelen even leuk vinden. Daarom streven wij ernaar het winkelen zo leuk mogelijk te maken. Een goed advies, in één keer slagen en tussendoor een kop koffie of een biertje met elkaar drinken. Klinkt dat als muziek in je oren? Je kunt ons vinden aan de Oude Boteringestraat 3. De beste merken herenkleding van Groningen vindt je bij Marquant. Tot snel!

Samenwerkende partijen

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Marquant Groningen Jeans
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy