Marquant krijgt binnenkort een nieuwe website.
Stay tuned on Instagram voor onze nieuwe collectie

Kledingwinkel voor mannen van nu | Marquant Groningen

Marquant: al sinds 1975 dé herenkledingwinkel van Groningen

Marquant is in Groningen een begrip op het gebied van jeans en casuals. Een herenkleding winkel voor de man van nu.

Door je goed te kleden maak je als man de indruk dat je zelfvertrouwen hebt, aantrekkelijk bent en dat je je zaakjes goed voor elkaar hebt.

Voor vele grote merken zoals Diesel, Tommy Jeans, Holubar en Superdry kun je bij Marquant in de Oude Boteringestraat terecht. Zo kom je met het advies van ons goed voor de dag.

Marquant in Groningen

Mannen en casuals

Tegenwoordig is het heel normaal om lekker casual gekleed te gaan, hup ik schiet even een jeans aan met een lekkere sweater, maar waar komt dit vandaan, waarom hebben onze opa’s nooit een jeans aan gehad met zo’n lekkere sweater. Mannenkleding heeft in de loop der jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt.

De Tweede Wereldoorlog was een belangrijke ommekeer voor hoe wij tegenwoordig gekleed gaan. Toen de Amerikaanse soldaten terugkeerden van de strijd in Europa, bleven ze die lekker ruim zittende chino dragen in hun vrije tijd en daarop een T-shirt of sweater en die lekkere warme peacoat. Na de oorlog kwam er geleidelijk aan meer vrije tijd en door de opkomst van de filmindustrie gingen wij Europeanen ons spiegelen aan het kleedgedrag van de Amerikanen, we wilden allemaal de James Dean of Steve McQueen van de Lage landen zijn.

Marquant home

Eigentijdse herenkleding: een feestje om aan te trekken

Misschien ken je het gevoel al wel: een jeans die gelijk goed zit en aanvoelt. Het is als ware een feestje om het aan te trekken. Naar deze jeans zijn we allemaal op zoek. Houd je van een skinny? Of juist niet? In onze winkel hebben we een ruim assortiment jeans van skinny, slim, tapered, of regular fit. Bij Marquant vind je ongetwijfeld jeans die je niet meer uit wilt trekken.

Winkelen moet gewoon leuk zijn

Wij weten dat niet alle mannen, winkelen even leuk vinden. Daarom streven wij ernaar het winkelen zo leuk mogelijk te maken. Een goed advies, in één keer slagen en tussendoor een kop koffie of een biertje met elkaar drinken. Klinkt dat als muziek in je oren? Je kunt ons vinden aan de Oude Boteringestraat 3. Tot snel bij dé herenkleding winkel van Groningen!

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marquant Groningen

CKJeans sweaterCKJeans sweater GroningenCKJeans groningenCalvin Klein jeans trui

Marquant Groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Marquant KleidungMarquant Groningen English websiteFacebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

 ​

Kledingwinkel Mannen Groningen
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy