Diesel koop je bij Marquant in Groningen 

Ben je op zoek naar een winkel die het merk Diesel verkoopt? Bij Marquant in Groningen is Diesel het huismerk van de winkel.

Diesel : 'We think to be cool is better than to be big'

Diesel Groningen

For Successful Living ! Al sinds de oprichting in 1978 is Diesel te koop bij Marquant in Groningen. Diesel is een van de pioneers op denim gebied en heeft dan ook elk jaar veel vernieuwing in hun collecties.

"Diesel Manifesto: We decode the world around us, take it apart and unlock what we thought we knew. We see differently and unite with those who see it too. Draw your own path. March in the streets with us. Especially the ones our streets are on."

Diesel werd in 1978 opgericht Adriano Goldschmied en Renzo Rosso: de 'Godfathers van denim'. Sinds 1986 staat Diesel volledig op naam van Renzo Rosso, de'Jeans Genius' - naar woorden van de Britse fashioncriticus Suzy Menkes. Het Italiaanse denimmerk groeide onder zijn leiding uit tot een internationaal imperium van eersteklas denim en luxe casual apparel. In 2004 schreef CNN over Diesel dat het zich mag rekenen tot de meest fashionable labels, gebaseerd op een hypermoderne, creatieve, 'underground attitude' en een beeldenbestormer van de fashionindustrie.

Diesel wijkt nooit af van zijn basis: premium kwaliteit en draagbaarheid voor de stylish en eigenzinnige rebellen wereldwijd. maar dat betekent niet dat Diesel bang is om te innoveren. En daardoor blijft Diesel een koploper. In 2013 schatte de New York Times in dat het merk meer dan 1.000.000.000 jeans zou hebben verkocht wereldwijd.

In 2013 begon Diesel met '#DIESELREBOOT'. De reboot is een proces waarbij het zijn imago als "the cool kid' kracht bijzet; teruggaat naar zijn DNA. Zoals in Rosso's woorden:'We think to be cool is better than to be big'. Een onderdeel van de reboot is de intrede van nieuw artistic director Nicola Formichetti. Deze japans-Italiaanse designer kennen we van samenwerkingen met onder andere Alexander McQueen en Prada, maar ook met Nike en Stussy.

 

DIESEL JOGG Jeans Shaquile

Diesel Shaquile Jogg Jeans

 

Diesel Apparel

Wallace Tee whiteDivision Hoodie navyYS Tee washed green

Wallace Tee whiteDivision Cap greenCrewneck green

Diesel Just Tee pink  Diesel Tee Braves not Death white

Diesel Monshi Jogg Jacket dark denim 

  DIESEL JEANS

Diesel Mharky 084WV  Diesel Tepphar 084ZCTepphar 087AT

Diesel Larkee Beex 084YI Diesel Belther 069M  Diesel Thommer 0688H blackDiesel Thommer 0687J Ultrasoft antraciteLarkee-Beex 089AWBuster 087AS

Diesel Thommer 084VGDiesel Thommer 084ZU Thommer 0853P

Sleenker 069DJ Sleenker 082AB Sleenker 069EI                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Diesel Groningen
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy