Diesel koop je bij Marquant in Groningen 

Ben je op zoek naar een winkel die het merk Diesel verkoopt? Bij Marquant in Groningen is Diesel het huismerk van de winkel.

Diesel : 'We think to be cool is better than to be big'

Diesel Groningen

For Successful Living ! Al sinds de oprichting in 1978 is Diesel te koop bij Marquant in Groningen. Diesel is een van de pioneers op denim gebied en heeft dan ook elk jaar veel vernieuwing in hun collecties.

"Diesel Manifesto: We decode the world around us, take it apart and unlock what we thought we knew. We see differently and unite with those who see it too. Draw your own path. March in the streets with us. Especially the ones our streets are on."

Diesel werd in 1978 opgericht Adriano Goldschmied en Renzo Rosso: de 'Godfathers van denim'. Sinds 1986 staat Diesel volledig op naam van Renzo Rosso, de'Jeans Genius' - naar woorden van de Britse fashioncriticus Suzy Menkes. Het Italiaanse denimmerk groeide onder zijn leiding uit tot een internationaal imperium van eersteklas denim en luxe casual apparel. In 2004 schreef CNN over Diesel dat het zich mag rekenen tot de meest fashionable labels, gebaseerd op een hypermoderne, creatieve, 'underground attitude' en een beeldenbestormer van de fashionindustrie.

Diesel wijkt nooit af van zijn basis: premium kwaliteit en draagbaarheid voor de stylish en eigenzinnige rebellen wereldwijd. maar dat betekent niet dat Diesel bang is om te innoveren. En daardoor blijft Diesel een koploper. In 2013 schatte de New York Times in dat het merk meer dan 1.000.000.000 jeans zou hebben verkocht wereldwijd.

In 2013 begon Diesel met '#DIESELREBOOT'. De reboot is een proces waarbij het zijn imago als "the cool kid' kracht bijzet; teruggaat naar zijn DNA. Zoals in Rosso's woorden:'We think to be cool is better than to be big'. Een onderdeel van de reboot is de intrede van nieuw artistic director Nicola Formichetti. Deze japans-Italiaanse designer kennen we van samenwerkingen met onder andere Alexander McQueen en Prada, maar ook met Nike en Stussy.

 

DIESEL JOGG Jeans Krooley ,Thommer and Shaquile

Diesel Krooley Jogg Jeans Diesel Thommer Jogg Jeans mid blue Diesel Shaquile Jogg Jeans

Diesel Krooley Joggjeans  Diesel Bakari Jogg Jeans light grey

Diesel Apparel

Diesel Just Tee pink Diesel Palmy Hoodie black Diesel Check shirt black

Diesel Just longsleeve black Diesel Tee Braves not Death skull black Diesel Jacky Pullover knit

Diesel East Long Shirt pink checkered Diesel Tee Braves not Death white Diesel Roots cardigan yellow

Diesel Tina sweater green Diesel Randy polo black Diesel Palmy Hoodie  yellow

Diesel Monshi Jogg Jacket dark denimDiesel Destroyed Tee pink  

Diesel SKA Trackpants yellow Diesel SKA Trackpants black

    Diesel Destroyed Hoodie pink oversizedDiesel Check shirt pink Diesel Mharky 084WV           Tepphar 084HP grey jeansDiesel Tepphar 084ZCDiesel Tepphar 084UK

Diesel Waykee 0860ZDiesel Larkee Beex 084YI Diesel Belther 069M               Diesel Thommer 0688H blackDiesel Thommer 0687J Ultrasoft antraciteDiesel Thommer 084UX

Diesel Thommer 084VG Diesel Thommer 084ZU

Diesel Slenker 085AE Diesel Sleenker 084YT

 

 

 

 

 

 

 

 

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Diesel Groningen
TJ Barstripe Rugby redTJ Classic bomberTJ Classic Puffer greenTJ Classic Rugby navyTJ Essential Down JacketTJ Graphic Hoodie grey