Diesel koop je bij Marquant in Groningen 

Ben je op zoek naar een winkel die het merk Diesel verkoopt? Bij Marquant in Groningen is Diesel het huismerk van de winkel.

Diesel : 'We think to be cool is better than to be big'

Diesel Groningen

For Successful Living ! Al sinds de oprichting in 1978 is Diesel te koop bij Marquant in Groningen. Diesel is een van de pioneers op denim gebied en heeft dan ook elk jaar veel vernieuwing in hun collecties.

"Diesel Manifesto: We decode the world around us, take it apart and unlock what we thought we knew. We see differently and unite with those who see it too. Draw your own path. March in the streets with us. Especially the ones our streets are on."

Diesel werd in 1978 opgericht Adriano Goldschmied en Renzo Rosso: de 'Godfathers van denim'. Sinds 1986 staat Diesel volledig op naam van Renzo Rosso, de'Jeans Genius' - naar woorden van de Britse fashioncriticus Suzy Menkes. Het Italiaanse denimmerk groeide onder zijn leiding uit tot een internationaal imperium van eersteklas denim en luxe casual apparel. In 2004 schreef CNN over Diesel dat het zich mag rekenen tot de meest fashionable labels, gebaseerd op een hypermoderne, creatieve, 'underground attitude' en een beeldenbestormer van de fashionindustrie.

Diesel wijkt nooit af van zijn basis: premium kwaliteit en draagbaarheid voor de stylish en eigenzinnige rebellen wereldwijd. maar dat betekent niet dat Diesel bang is om te innoveren. En daardoor blijft Diesel een koploper. In 2013 schatte de New York Times in dat het merk meer dan 1.000.000.000 jeans zou hebben verkocht wereldwijd.

In 2013 begon Diesel met '#DIESELREBOOT'. De reboot is een proces waarbij het zijn imago als "the cool kid' kracht bijzet; teruggaat naar zijn DNA. Zoals in Rosso's woorden:'We think to be cool is better than to be big'. Een onderdeel van de reboot is de intrede van nieuw artistic director Nicola Formichetti. Deze japans-Italiaanse designer kennen we van samenwerkingen met onder andere Alexander McQueen en Prada, maar ook met Nike en Stussy.

 

JOGG Jeans Krooley ,Bakari en Thommer

Diesel Krooley Joggjeans  Diesel Thommer Jogg JeansDiesel Bakari Jogg Jeans light grey

  

 T-Raga polo black with denimcollarDiesel Oxford shirt blueDiesel polo denim collar grey

 S-Dino shirt white  Diesel Tipping polo maui blue Diesel oversized hoodie grey

Diesel Destroyed Tee pink Diesel Check Shirt pink Diesel Destroyed Hoodie pink oversized

Diesel Sweater Legal Gambling greyDiesel Sweater Legal Gambling grey back Diesel Rip Off Logo oversized hoodie navy

 

Waykee 084HN dark jeans Larkee-Beex blue jeans Akee 0675L blue jeans

 

 Thommer 084IKThommer 084HN dark jeansTepphar 084HP grey jeans Sleenker 084GN dark jeansSleenker 0685N black jeansSleenker 084JM bue jeans

Diesel Thoomer 0688H black Diesel Thommer Colored jeans khaki Diesel Thommer Colored jeans dark blue

Diesel Akee 084NS Diesel Larkee-Beex 084NV Diesel Thommer 084NV

Diesel Thommer 0687J Ultrasoft antracite  Diesel Belther 084QQDiesel Akee Colored Jeans light greyDiesel Thommer 084QNDiesel Tepphar 0687V  Diesel Tepphar 084QQ

 Diesel Rip Off logo tee grey

 

 

 

 

 

 

 

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Diesel Groningen
Calvin KleinCalvin KleinCalvin KleinCalvin KleinCalvin Klein