Four by Four kleding kopen bij Marquant Groningen

Combineer de kleding

Écht Gronings kledingsmerk

Four by Four uit Groningen. Gestart op 04/04/16 opgericht door een team dat bestaat uit drie vrienden: Tom, Jesse, Jurick. Drijfveer voor het werk wat ze doen is het delen van hun ambitie. Four by Four is een jong bedrijf met een passie voor het ontwerpen van kleding! Laat de collectie je enthousiast maken.

De ontwerpen en het verhaal

In de ontwerpen wordt er door Four by Four veel waarde gehecht aan kwaliteit en creativiteit. Het merk is een bron van inspiratie. Niet alleen in de ontwerpen die ze maken maar ook in de manier waarop ze dit vormgeven in beeldmateriaal. De kleding van Four by Four heeft een eigentijdse en stoere uitstraling die jou wil motiveren om net als Tom, Jesse en Jurick er volledig voor te gaan!

Laat een goed T-shirt of sweater  van Four by Four de basis zijn van een nieuwe outfit. Wees zelf ook die inspiratiebron en stap uit!

Four by Four Kleding

FDF Bomber Four by FourFour by Four SweaterSweater van Four by Four

‘Every saint has a past, every sinner has a future.’

De gedachte achter deze vette patch is dat iedereen fouten maakt. Fouten maken betekent groeien, laat dit je dus ook alleen maar meer motiveren om door te gaan!

Combineer de unisex bomber jacket met de Written Embroidered sweater! Dit bomber jack heeft een knal oranje binnen voering van 100% polyester. Knal kleuren zijn de echte trend. Blijf casual met de zwarte buitenvoering van 100% nylon, maar toch trendy met de gekleurde voering. De sweaters zijn gemaakt van 65% katoen en 35% polyester. 

Beperkte beschikbaarheid

De Four by Four sweaters en bombers zijn beperkt leverbaar. Wees er dus snel bij en zorg ervoor dat jij beslag legt op een van de sweaters en bombers

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

fourbyfour
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy