Kuyichi bij Marquant GroningenKuyichi bij Marquant Groningen

Ben jij ook fan van eerlijk en beter? Dan is het Nederlandse merk Kuyichi een goede voor jou! Dit merk richt zich op een eerlijke en betere wereld. Met veel aandacht voor eerlijke lonen, sociale arbeidsomstandigheden en een beter en gezonder milieu. 

Kuyichi kun je dragen met een goed gevoel. En niet alleen dat, met Kuyichi zie je er ook nog eens goed uit door de hoge kwaliteit kleding. Want ook dat vinden ze erg belangrijk bij het ontwikkelen van hun eerlijke producten. Go Kuyichi.

Kuyichi Jamie collected by Sympany made by Kuyichi

Facts and figures for the By Sympany By Kuyichi jeans # 1600 jeans geproduceerd die uit 20% gerecyclede denims bestaans (ongeveer 1150 oude jeans zijn geshredded voor hergebruik). # Dit bespaard ongeveer 300 liter water per jeans. # Het katoen is GOTS gecertificeerd en ook GRS en OEKO-TEX gecertificeerd. # De jeans is volledig in elkaar genaaid met gerecycled PET polyester draad, gemaakt van gebruikte plastic flessen. # En de patch is van Jacron dus vegan en hierdoor ook PETA goedgekeurd! # 10% van de opbrengst gaat naar Sympany's Mobile Training Project in Malawi.

Kuyichi Nick  worker blueKuyichi Scott medium blueKuyichi Scott classic blue

Kuyichi Kale dark indigoKuyichi premium blue

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Marquant Groningen Jeans
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy