Musthef armbanden bij Marquant in Groningen

Over Musthef armbanden

Musthef logo

Musthef is een nieuw accessoires merk, ontworpen door twee broers afkomstig uit Nederland. In mei 2015 kwamen zij op het idee om hun eigen accessoires merk op te richten. Na hard werken, ontwerpen en produceren is Musthef eindelijk een feit. Alle Musthef armbanden worden met inspiratie van de laatste mode trends door henzelf ontworpen en geproduceerd.

Alle armbanden zijn met de hand geknoopt van origineel parachute koord. Dit stevige parachute koord met een minimum breekpunt van 200kg werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt als survival gereedschap. Het sterke koord in combinatie met het uniek ontworpen Musthef bedel en bijpassende accessoires zorgt voor een modieuze armband.

Hieronder kunt u een impressie krijgen van het assortiment van Marquant Groningen. Benieuwd naar het hele assortiment van Musthef armbanden? Kom langs bij onze winkel in Groningen en dan gaan wij samen kijken naar welke het beste bij u past. Zit de juiste armband er niet tussen? Dan bestellen we deze voor u.

Musthef armband Dusty OliveMusthef armband Dusty navy blueMusthef armband Royal Olive

Musthef armband Rebel BromaMusthef armband Rebel Olive Bronze skullMusthef armband Rebel black

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Musthef armbanden
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy