Zanerobe bij Marquant in Groningen

Progressive streetwear uit Sydney

zanerobeZanerobe is kleding met een rauw randje. Simpele, cleane streetwear met een stoere touch! Om deze toffe items te realiseren gaan de designers risico’s niet uit de weg. Zo krijg hun creativiteit en ontwerp alle ruimte.

De kracht van Zanerobe is dat de oprichters zelf leven in de stijl die ze uitdragen. Ze staan voor een relaxte levensstijl, houden van muziek, zomerse festivals, reizen graag en besteden veel tijd met vrienden. Deze manier van leven komt helemaal terug in de collecties van het label. Kleding die goed zit, niet te veel omhaal, waar je lekker relaxed in kunt bewegen en waarin je er nog goed uitziet ook. Dat past toch ook gewoon perfect bij jou?

Het merk is in 2002 opgericht in Australië en sindsdien  over de hele wereld aan het groeien. Niet alleen als een fashionbrand, maar als een merk dat een complete levensstijl uitdraagt.Je shopt het nu bij Marquant in Groningen!

Princ Box Tee multistripeTrifecta Tee whiteTunnel Shirt

Pinstripe Box Tee blackSureshot Short khakiSureshot Short black

Pinstripe Zephyr short blackImprint Hoodie blackPinstripe Sureshot Jogger black

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Marquant Groningen Jeans
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy