Overhemden voor mannen: Fitted en Regular Fit | Marquant Groningen

Het belangrijkste van een overhemd is dat ze comfortabel zitten. Wat je ’s ochtends aantrekt moet je de rest van de dag een goed gevoel geven. De juiste pasvorm is daarbij erg belangrijk. Er zijn verschillende fits, maar welk overhemd is dan het meest geschikt voor jou?

Fitted overhemd

Slim fit overhemd Selected Homme Groningen Een fitted overhemd heeft een smalle pasvorm. De mouwen zijn meestal smal gesneden en de armsgaten zijn hoger opgesneden en heeft soms ook nog twee coupenaden die ervoor zorgen dat het overhemd mooi op het lichaam aansluit.
 

Bekijk de Slim Fit overhemden

 

Regular Fit

Regular fit overhemden Selected Homme Groningen De regular fit biedt een heerlijk draagcomfort en voldoende bewegingsruimte.
 

Bekijk de Regular Fit overhemden

 

 

Een overhemd tip voor iedere man

Een overhemd kun je het beste strijken wanneer deze nog nat aanvoelt. Doordat het vocht verdampt met de warmte van het strijkijzer, wordt het overhemd steviger. Daarnaast kun je kreukels er gemakkelijk er uitstrijken. Klop je overhemd direct na het wassen goed uit, dit scheelt de helft van het werk.

Marquant heeft een ruime sortering overhemden van onder andere Calvin Klein, Diesel en Knowledge Cotton Apparel

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

The Goodpeople overhemd
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy