Samenwerkende partijen

Onze partners waar wij vol trots mee samenwerken

marquant department

Dè vrouwenwinkel aan de Oude Boteringestraat

Marquant is in 1975 opgericht door Willem van Dijken en is gevestigd aan de prachtige Oude Boteringestraat in Groningen. Marquant staat kortweg voor: wie of wat opvalt door bepaalde kenmerken. Opvallend dus. Sinds de oprichting is Marquant en ver daarbuiten een begrip geworden. Marquant was altijd al vooruitstrevend en verkocht bijvoorbeeld als eerste het merk Diesel.
In 2009 kwam het naastgelegen authentieke pand vrij en greep Willem zijn kans om een eigentijdse dameszaak op te zetten: Marquant Department.

Inge van Dijken, hielp naast haar eigen bedrijf, IDD Works, waarin zijn juristen en advocaten bemiddelt, af en toe mee in de winkel. Dat beviel haar zo goed dat ze inmiddels samen Marquant Department succesvol op de rit hebben en haar eigen bedrijf minder prioriteit heeft. Langzamerhand ontstond hun gezamenlijke liefde voor mode en alles wat daar verder bij komt kijken.

Klik hier voor de website


triple pro online marketing

Over TriplePro Online Marketing

TriplePro Online Marketing bureau Groningen adviseert je graag als je moeilijk te vinden bent op het internet of als het je het gevoel hebt dat je moet investeren in een online marketingstrategie maar niet precies weet hoe.

Het online marketingbureau helpt je met het inrichten van effectievere online marketingkanalen en met het realiseren van online rendement.

Klik hier voor de website


chad s drygoods

Chadsdrygoods started his blog in 2009. Sharing his passion for fashion, retail and much more. His blog opens doors and gives him a chance to meet interesting people.

Klik hier voor de website

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

Marquant Groningen Jeans
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy