T-shirts en poloshirts bij Marquant in Groningen

Van oorsprong zijn t-shirts bedoeld om onder andere kleding te dragen. Het t-shirt zoals wij het nu kennen met vaak een opdruk is nog geen eeuw oud. T-shirts werden zelfs in 1951 het symbool van rebellerende jeugd. In die tijd was het nog niet maatschappelijk geaccepteerd om alleen een shirt als bovenkleding te dragen. Vanaf die tijd werden t-shirts steeds populairder, de druktechnieken werden beter en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de garderobe van mannen.

T-shirts met lange mouwen

T-shirt met lange mouwen Superdry Groningen Voor koudere seizoenen en frisse avonden komen t-shirts met lange mouwen goed van pas. Deze longsleeves zijn er in veel verschillende designs met gekleurde mouwen, v-halzen en ronde halzen. Ideaal voor onder een trui of vest maar ook zeker geschikt om te dragen met stoere jeans.

Bekijk T-shirts met lange mouwen

 

T-shirts met korte mouwen

T-shirts met korte mouwen Superdry Groningen Met bedrukking, gekleurde en effen t-shirts met korte mouwen zijn niet weg te denken uit de garderobe van iedere man. Bij Marquant hebben we altijd een grote collectie shirts in huis van verschillende merken in fraaie prints.
 

Bekijk shirts met korte mouwen

 

Polo shirts

Polo's Superdry Groningen

Het poloshirt werd in de jaren twintig van de vorige eeuw ontworpen door de Franse tenniskampioen René Lacoste. In die tijd speelde men volgens de etiquette van het tennis in een wit poplin overhemd met lange mouwen. De warme Amerikaanse zomers maakten het dragen van deze shirts, met name voor professionals, weinig comfortabel. Lacoste ontwierp het poloshirt voor eigen gebruik en droeg hem voor het eerst in 1926. In 1933 bracht Lacoste, in samenwerking met zijn vriend André Gillier, het poloshirt op de markt. Dit was een groot succes. De naam Lacoste is onlosmakelijk met de polo verbonden geraakt, en dat is Lacoste tot op de dag vandaag.

Bekijk onze polo shirts

Marquant heeft een ruime sortering polo’s van onder andere Hilfiger Denim, Superdry, Diesel
Knowledge Cotton Apparel, Selected Homme.

050 3181604

VIEW OUR STORE

Klik en plan uw route

Merken

Marquant Groningen

Marquant Groningen

 

 

 

NEW ARRIVALS
 

Merken Marquant Groningen 

Contact

Marquant
Oude Boteringestraat 3
9712 GA Groningen
050 3181604
info@marquant-groningen.nl

Sitemap

Facebook Marquant Instagram Marquant

Telefoon Marquant Groningen

Facebook Marquant Instagram Marquant

T-shirts & polo's in Groningen
TJ Essential Filled Jacket blackTJ Logo Hoodie NavyTJ Logo Tee Neon YellowTJ Logo Tee WhiteTJ Taped Track Jacket NavyTJ Taped Trackpant Navy